Početna / Edukacija / Vrste seminara / MOC seminari
kategorija 2261: Supporting Users Running the Microsoft Windows XP Operating System
sa Microsoft Windows XP operacijskim sustavom, pruzi potrebna znanja I vještine koje su potrebne za rješavanje osnovnih problema s kojima se krajnji korisnici susreću tijekom rada sa Microsoft Windows XP Professional operacijskim sustavom u Active Directory mreznom okruzenju, odnosno Microsoft Windows XP Home edition operacijskim sustavom u Workgroup okruzenju. Ovo je uvodni seminar koji kandidatu daje pregled koncepata operacijskog sustava i znanja kako ispravaljati probleme u radu Microsoft Windows XP operacijskog sustava. Ovo je prvi seminar u Microsoft certified desktop support technician nastavnom planu.
kategorija 2262: Supporting Users Running Applications on a Microsoft Windows XP Operating System
Ovaj dvodnevni seminar, vođen od strane instruktora, je dizajniran da pojedincima koji su novi u radu sa Microsoft Windows XP operacijskim sustavom, pruzi potrebna znanja i vještine koje su potrebne za rješavanje osnovnih problema s kojima se krajnji korisnici susreću, a vezani su uz konfiguriranje i odrzavanje aplikacija kao što su Microsoft Office, Outlook Express, Internet Explorer i druge aplikacije koje se izvršavaju na Microsoft Windows XP operacijskom sustavu. Ovo je drugi seminar u Microsoft certified desktop support technician nastavnom planu.
kategorija 2273: Managing and Maintaining a Microsoft Windows Server 2003 Environment
Seminar priprema polaznike kako bi efektivno odrzavali serverske resurse, nadgledali performanse servera i zaštitili podatke na računalima koja rade na jednom od MS Windows 2003 Server operativnih sustava, te administratorima i inzenjerima koji su odgovorni za upravljanje korisničkim accountima i resursima na mrezi. Seminar polaznike dodatno priprema za rad s računalnim i korisničkim accountima, rad s grupama, upravljanje pristupom mreznim resursima, printerima, organizacijskim jedinicama u mrezi bazirnoj na Active Directory servisu i implementaciji Group Policy- za upravljanje korisnickim accountima i računalima. Postoji inačica ovog seminara u trajanju od 8 dana, a sastoji se od: 2274 Managing a Microsoft Windows Server 2003 Environment (5 dana) 2275 Maintaining a Microsoft Windows Server 2003 Environment (3 dana) Seminar je namjenjen osobama koje jesu ili zele postati sistemski administaratori ili inzenjeri.
AUTORIZIRANI seminari
Autorizacije
Tick
Tick
Tick
Tick
Tick
Tick
VRSTE seminara
Vrste Seminara
Tick
Tick
Tick
Tick
Tick
Tick
PROGRAMI obrazovanja
Programi obrazovanja
Tick
Tick
Tick
Tick
Tick
Tick
Tick
Tick
powered by reakt © 2005