Početna / Edukacija / Knjigovodstvena teorija 1

seminar Knjigovodstvena teorija 1

Trajanje:
70 šk.h
Trajanje u danima:
18
Cijene
Za gotovinu : 1722 kn Na rate : 1894.2 kn Za tvrtke : 1894.2 kn
Uvod:
Knjigovodstvo i računovodstvo nezaobilazna su područja u poslovanju tvrtke, obrta ili bilo koje druge pravne osobe. Polaznici svladavaju programe neophodne za rad u knjigovodstvenom poslu ??€â€? sastavljanje poslovnih dopisa i izvještaja u programu za obradu teksta, rad s tabličnim kalkulatorom koji sadrzi gotove formule za izračunavanje kamata, anuiteta i sl., a nezaobilazno je korištenje Interneta i elektroničke pošte.
Sadržaj:
Temelji računovodstva - zakonodavno uređenje i računovodstveni standardi, imovine, obveze i kapital trgovačkih društava, pojam troška, rashoda i prihoda, knjigovodstvene isprave, knjigovodstveni računi (konti), poslovne knjige, metode unosa podataka u poslovne knjige, temeljna financijska izvješća, Internja knjigovodstva - analitička knjigovodstva, pomoćne knjige, evidencija obveznika poreza na dodanu vrijednost, Novčano poslovanje - platni promet u zemlji, blagajničko poslovanje
Po završetku:
Nakon stjecanja ovih vještina i učenjem knjigovodstvene teorije, na kraju programa, sve se primjenjuje u radu na prilagođenom računovodstvenom programu. Knjigovodstveni operateri biti će osposobljeni za izradu dokumenata koji se koriste unutar, ali i izvan tvrtke.
Nastavne cjeline:
-
Natavni materijali:
Temelji računovodstva i analitička knjigovodstva, RRif, skupina autora
Predznanje:
P01 Osnove PC računala i Windows
Priprema za ispit:
-
AUTORIZIRANI seminari
Autorizacije
Tick
Tick
Tick
Tick
Tick
Tick
VRSTE seminara
Vrste Seminara
Tick
Tick
Tick
Tick
Tick
Tick
PROGRAMI obrazovanja
Programi obrazovanja
Tick
Tick
Tick
Tick
Tick
Tick
Tick
Tick
powered by reakt © 2005